Ik stel me graag verder aan je voor

Op de foto zie je mij in Tsjechië in een ijskoud wak zitten. Dit was een onderdeel van mijn opleiding tot ademcoach. Vanuit de visie van Wim Hof, beter bekend als The Iceman, heb ik een koude-training gedaan. Dit verbetert je immuunsysteem, zorgt voor een betere doorbloeding en met de juiste ademhalingstechniek zorgt dat bovendien voor zuurstofrijk bloed. Je wordt hierdoor fitter, energieker en gezonder van. Het mooiste was dat ik hiermee ook meer zelfvertrouwen kreeg. Een prachtige ervaring die ik jou ook graag wil meegeven. Ik ben deze opleiding tot ademcoach gestart omdat ik mijzelf wilde ontwikkelen en nieuwsgierig was in hoeverre ademhaling kan helpen bij lichamelijke en geestelijke ongemakken. De drie ademhalingstechnieken die ik leerde overtuigden me van de heilzame effecten op de gezondheid en geestkracht. Door op een goede manier met je ademhaling te werken, help je jezelf in je kracht te gaan staan. Met je ademhaling kun je je hartslag verlagen, maak je je gedachten rustiger of kun je ze zelfs laten verdwijnen. Door op de juiste manier te ademen krijgen je organen meer zuurstof waardoor lichamelijke ongemakken verdwijnen. Er is nog veel meer te vertellen over de positieve effecten van een juiste ademhaling. Hier kun je meer over ademcoaching lezen. Graag vertel ik nog wat meer over mezelf. Ik geef aan welke opleidingen ik heb gevolgd en vertel je een en ander over van mijn karaktereigenschappen.

Loopbaan-/re-integratieadviseur

Als leidinggevende zag ik dat veel mensen zonder plezier naar het werk kwamen, alleen omdat dit van hen werd verwacht. Dit was voor mij de aanleiding om, een opleiding tot loopbaanadviseur / levenscoach te gaan volgen. Deze opleiding is erkend door de StiR, het onafhankelijk keurmerk voor professioneel begeleiders in Nederland. Als loopbaanadviseur maak ik onder andere gebruik van assessments waarbij je persoonlijkheidskenmerken en (loopbaan) competenties heel uitgebreid getest worden. Daarnaast maak ik ook gebruik van de koerstechniek waarbij gewerkt wordt met verschillende technieken zoals de biografie, kernkwadranten, levensontwerp en de elementenleer.

Neurolinguïstisch programmeren (NLP)

Ik was begonnen met een opleiding tot NLP-Practitioner. Toen ik ervaarde dat je met deze technieken snel kon afrekenen met oude gewoontes, obstakels en belemmeringen, wist ik dat ik goed zat. Uiteindelijk heb ik me gekwalificeerd als internationaal NLP-Mastercoach. Dankzij deze opleiding heb ik vele mensen (weer) met hun gevoel in contact gebracht waardoor ze (weer) in staat waren hun dromen na te streven. Meer informatie over NLP kun je  hier  lezen.

Familie en organisatieopsteller (systemisch werker)

Als systemisch werker kijk ik  graag naar dat wat zich in het onbewustzijn afspeelt. Met deze methode ervaren de cliënt en ik steeds weer hoe bepaalde belemmerende en terugkerende patronen doorbroken werden, inzichten op vragen gaf en verandering in de patronen bewerkstelligde, waarna degene die het betrof, zichtbaar ontspannen de opstelling verliet. Meer informatie over systemisch werken kun je hier lezen.

Timeline therapie

Tijdens mijn opleiding tot NLP-Mastercoach ben ik tegelijkertijd opgeleid tot Timeline-therapeut. Door te werken met tijdlijnen kun je snel en effectief  blokkades opsporen en dromen verwezenlijken. Het is een simpele maar doelgerichte techniek die menig persoon verbaasd heeft doen staan. Meer informatie over tijdlijnen (Timeline-therapie) kun je binnenkort hier  lezen.

Leidinggevende

Van 2005 tot eind 2019 was ik werkzaam als leidinggevende bij een grote gemeente. Mijn team, dat bestond uit gemiddeld 25 personen, en ik begeleidden uitkeringsgerechtigden met een afstand tot de arbeidsmarkt naar sociale activering, vrijwilligerswerk en/of betaald werk. Voordat ik leidinggevende werd verzorgde ik op een activeringscentrum empowermenttrainingen, assertiviteitstrainingen en sollicitatietrainingen. Al deze ervaringen neem ik mee in mijn coaching. Als geen ander weet ik dat geen enkele ervaring of situatie hetzelfde is.

Energiewerk

Door de opleidingen Rheekja-Reiki, Manuele auratherapie, en Aura-Chakra-healing laat ik me regelmatig leiden door mijn intuïtie, en voel me daarbij gevoed door  lichtwezens en gidsen. Ik ben sensitief, maar sta altijd met beide benen op de grond. Na alles wat ik heb meegemaakt kan ik de onstoffelijke wereld niet ontkennen. Dagelijks ervaar ik dat we in feite alles al weten. De extra hulp uit de onstoffelijke wereld is waardevol en kan soms net dat inzicht of die energieboost geven die jij of ik nodig hebben. Ook jij kunt leren je open te stellen en gebruik te maken van deze onzichtbare maar voelbare energieën.

Karaktereigenschappen

Ik kan goed luisteren en ben objectief, behulpzaam, doel en actiegericht, empathisch en geduldig. Daar waar nodig ben ik met respect naar de ander ook confronterend. Daarnaast ben ik creatief, zowel in denkwijze als met materialen. Mijn creativiteit gebruik ik dan ook zeker bij het coachen. Uitdagingen ga ik niet uit de weg. Ik daag mijn kandidaten dan ook  graag uit om samen met mij hun grenzen te verkennen en daar waar nodig te verleggen!

Durf jij het aan?

Durf jij je grenzen te verleggen en vanuit je hart te gaan leven?


Vraag dan hier een vrijblijvend gesprek aan: