“Amor fati”

Houd van je lot en omarm je geschiedenis.

Welkom bij mijn 1-op-1 coachsessies, waarbij ik gebruik maak van systemisch werken, ook wel bekend als (familie)opstellingen. Deze effectieve methode biedt leidinggevenden en medewerkers de mogelijkheid om helderheid te verkrijgen over loopbaanvraagstukken en persoonlijke uitdagingen. 

Tijdens de sessies maak ik gebruik van een tafelopstelling, waarbij verschillende elementen worden gerepresenteerd door poppetjes. Deze poppetjes staan symbool voor de belangrijkste spelers en/of het vraagstuk zelf. Samen met mij als coach, plaatst de deelnemer de poppetjes op de tafel, waardoor er visuele representaties ontstaan. 

"Danielle heeft mij met haar heldere visie, opmerkzaamheid, oog voor detail, door het stellen van kritische vragen en het geven van feedback tijdens de familieopstelling ontzettend veel inzicht gegeven."

Het verkrijgen van inzichten

Het doel van deze opstellingen is het verkrijgen van diepgaande inzichten. Ze onthullen de onderliggende aspecten van het vraagstuk en laten de onderlinge relaties en dynamiek zien. Vaak worden verborgen verstrikkingen uit voorgaande generaties zichtbaar, die hebben geleid tot stagnatie in het huidige leven van de deelnemer. Deze verstrikkingen kunnen voortkomen uit onverwerkte gevoelens na traumatische gebeurtenissen, zoals het verlies van een ouder of kind, oorlogservaringen of de scheiding van ouders. Onbewust kunnen deze onverwerkte gevoelens doorgegeven worden aan volgende generaties, wat hen uit balans kan brengen. 

Door middel van eenvoudige instructies van de coach, brengen de representanten beweging in de situatie. Hierdoor ontstaat er vaak rust en een beter begrip tussen de poppetjes die de belangrijke spelers representeren. De effecten van een sessie zijn meestal direct merkbaar, maar kunnen ook op lange termijn doorwerken. 

Naast individuele sessies, bied ik ook organisatieopstellingen aan voor bedrijven en zelfstandige professionals. Organisatieopstellingen worden gebruikt om stagnaties in de ontwikkeling van een (re)organisatie te onderzoeken, terugkerende conflicten te begrijpen of om te bepalen of een bepaalde merknaam succesvol zal zijn. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie. 

Ontdek de kracht van systemisch werken en familieopstellingen. Krijg helderheid, breng balans en bevorder groei in zowel je persoonlijke als professionele leven. Neem vandaag nog contact op om een afspraak te maken. 

"Ik vond het een hele mooie ervaring. Daniëlle zoekt samen wat er op dat moment het beste aansluit op de hulpvraag. Niet gedacht dat dit zo dichtbij zou komen. Daniëlle weet de juiste vragen te stellen en stelt je daarbij tegelijkertijd op je gemak."