Ontdek de kracht van kleine stappen

Het vastzitten, het gevoel van kleiner zijn, dat gewicht op je schouders en de afwezigheid van geluk. Ik herken die gevoelens goed. Het zijn vaak de subtiele signalen van onze geest en lichaam die ons vertellen dat er ergens een disbalans is. Ik heb geleerd dat elke kleine stap in de juiste richting een wereld van verschil kan maken.

 

Daniëlle Egstorf

Mijn passie en missie

Als coach geniet ik er enorm van om mensen te zien groeien. Het begint vaak met een ogenschijnlijk kleine stap. Herinner je je dat 1 miljoen euro ook ooit begon als een enkele cent? Zo is elke stap er één richting een betere versie van jezelf. Soms ben je je niet eens bewust van de onbalans die je ervaart, maar je lichaam en geest kunnen signalen afgeven.

Mijn passie ligt in het vinden van die signalen, het leggen van verbanden en het creëren van een helder plan van aanpak. Humor speelt een grote rol in mijn coaching omdat het de zwaarte kan doorbreken. Het is bewezen dat humor een hoge frequentie heeft, terwijl verdriet, angst en schuld laag scoren op de energie-schaal. Ik geloof in een wereld van liefde, licht en lucht, waar energie bruist.

do you dare to dream get out of your comfort zone

Samenwerken?

Samenwerken met mij betekent dat we altijd kijken naar wat nodig is. Met mijn ervaring en diverse tools, van ademcoaching tot visuele methoden, stellen we samen een helder doel en een plan op. Ik rust niet tot dat doel is bereikt. Door mijn levens- en werkervaring kijk ik niet snel op van een uitdaging en leg ik snel verbanden. Mijn zakelijke aanpak met een vleugje magie maakt het verschil.

Mijn missie is simpel: jou helpen om stap voor stap weer in balans te komen. Want ik geloof dat elke stap voorwaarts een stap is naar een lichtere, gelukkigere jij.

Facebook
LinkedIn
Pinterest