Wil jij meer uit je (werk) leven halen?

Laten we eerlijk zijn, we hebben allemaal weleens van die dagen waarop we naar de klok staren en wensen dat de tijd sneller zou gaan. Of misschien heb je zelfs het gevoel dat je vastzit in een baan waar je eigenlijk per ongeluk in gerold bent, zonder echt te weten wat je energie geeft. Het kan ook zijn dat je het gevoel hebt dat je meer te bieden hebt, maar je weet niet precies wat dat is. Nou, ik ben hier om je te vertellen dat er een oplossing is!

Stel je eens voor dat je elke dag vol enthousiasme naar je werk gaat, met een glimlach op je gezicht en een sprankeling in je ogen. Je voelt je energiek, gemotiveerd en voldaan, omdat je werk doet dat echt bij je past en waar je talenten volledig tot hun recht komen. Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn, toch?

Ik ben er om je te vertellen dat dit mogelijk is. Ik bied coaching aan voor werknemers zoals jij, die met loopbaanvraagstukken zitten of worstelen met de balans tussen werk en privé. Ik help je om te ontdekken wat bij jou past op loopbaangebied, zodat je weer met volle teugen van je werk kunt genieten.

 

image00064 (2)

Wat bij mij past??

Misschien denk je nu: “Maar hoe kan ik ontdekken wat bij mij past? Ik weet niet eens waar te beginnen!” Geen zorgen, dat is precies waar ik je bij kan helpen. Samen gaan we op zoek naar jouw meest vitaliserende loopbaanperspectief. We kijken naar je talenten, competenties en wat jou echt gelukkig maakt in je werk. Want laten we eerlijk zijn, het leven is te kort om elke dag met tegenzin naar je werk te gaan. Laten we ervoor zorgen dat jij fluitend naar je werk gaat!

 

Balans werk / privé

Maar ik begrijp ook dat het niet alleen om werk draait. Het leven bestaat uit verschillende facetten, en soms raakt de balans tussen werk en privé zoek. Misschien gebeuren er dingen in je leven die impact hebben op je werk, of vice versa. Emoties kunnen je uit balans trekken en je het gevoel geven dat je vastloopt. Ook daar kan ik je bij ondersteunen. Als levenscoach luister ik naar waarin je vastloopt, en samen bepalen we welke stappen we kunnen nemen om weer in balans te komen.

Privacy

En nu hoor ik je denken: “Maar wat als mijn leidinggevende erachter komt dat ik hulp zoek? Ik wil niet dat mijn baas denkt dat ik op zoek ben naar een andere baan!” Geen zorgen, jouw privacy staat bij mij voorop. Als coach zal ik nooit inhoudelijke of privacygevoelige informatie delen met anderen, tenzij jij daar zelf voor kiest. Jouw gesprekken met mij blijven tussen ons, dus je kunt open en eerlijk zijn zonder je zorgen te maken.

Kosten

En maak je geen zorgen over de kosten. Vaak worden coachtrajecten vergoed vanuit het opleidingsbudget van je werkgever. En laten we eerlijk zijn, als jij lekker in je vel zit, heeft je werkgever daar ook baat bij. Dus waarom zou je geen actie ondernemen om het beste uit jezelf te halen?

Wat houdt je nog tegen?

Ben jij klaar om meer inzicht te krijgen in je kwaliteiten, je werk/leven in balans te brengen of te ontdekken wat jou echt gelukkig maakt in je loopbaan? Dan is het tijd om een loopbaantraject te volgen. Samen kunnen we verschillende mogelijkheden verkennen, zoals uitgebreide assessments waarin we kijken naar jouw persoonlijkheidskenmerken, competenties en loopbaanperspectieven. We kunnen ook gebruikmaken van andere testen en technieken om je inzicht te geven in jezelf en je mogelijkheden.

Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met me op voor een vrijblijvend gesprek. Laten we onder het genot van iets lekkers kennismaken en bespreken hoe ik jou kan helpen. Stuur een e-mail naar mail@danielle-egstorf.nl of bel tijdens kantooruren naar 06-420 13 240.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en samen te werken aan een leven waarin jij het beste uit jezelf haalt!

Het gesprek kan online of op locatie plaatsvinden.

Liefs, Daniëlle