Of hou jij jezelf klein?

Als kind zat je vast vol plannen. Als je later groot bent dan…

En nu ben je groter en houd je jezelf nog steeds klein…

Als je nu naar je leven kijkt, heb jij dan de dingen nagejaagd die je voor ogen had?

Of heeft ook bij jou je innerlijke stem je weerhouden om dit voor elkaar te krijgen?

De innerlijke stem die steeds maar weer boven komt:

Die innerlijke stem die steeds weer afbreuk doet aan je zelfvertrouwen.

Hebben jouw studie en de successen die je hebt geboekt gemaakt dat je meer zelfvertrouwen kreeg?

Ik wed van niet.

En als dat wel zo is, heb je dan je dromen nagejaagd of ben je in plaats daarvan bang om te mislukken, voor gek te staan of niet goed genoeg te zijn?

Het kan zijn dat je opkijkt naar andere vrouwen die alles mee lijkt te zitten. Een kapsel dat altijd goed zit, altijd de juiste kledingkeuze voor het juiste moment, een agenda om horendol van te worden maar alles tot in de puntjes geregeld. Maar weet je, ook die vrouwen hebben die innerlijke stem. Maar omdat wij vrouwen daar bijna niet over praten, weten we het niet van elkaar!

Er is vast ook iemand die naar jou opkijkt. Jaloers is op jouw (ogenschijnlijke) zelfvertrouwen, creativiteit, discipline als het om voeding gaat, het vermogen om goed te leren, en op die leuke baan die je steeds weer weet te scoren.

Door die innerlijke stem betalen we vaak een (te) hoge prijs:

We laten kansen liggen die ons vreugde en voldoening schenken. Geweldige ideeën blijven ongebruikt in ons hoofd zitten. Er gaat door die kritische innerlijke stem zoveel verloren!

Wat zou er gebeuren als je die innerlijke stem de mond kunt snoeren? Of als je die innerlijke stem gaat aansporen om te complimenteren en motiveren?

Wat is het toch dat wij geweldige vrouwen onszelf zo klein laten maken door een onzichtbare stem???

Wil jij ook:

Ik vermoed van wel. Want wat er in je innerlijke leven gebeurt geeft je uiterlijke werkelijkheid vorm.

Ik kan je op diverse manieren helpen om los te komen van die kritische innerlijke stem.

Gratis filmpje

Wil je al een voorproefje? Ik heb voor Optimaal Functioneren een gratis filmpje gemaakt met een simpele techniek om hiermee aan de slag te gaan. Dat filmpje kun je zien door op de button te klikken.

Doe jezelf een plezier en zet de tweede stap

Wil je een tweede stap zetten maar weet je niet hoe je dat kunt doen? Laat me je dan helpen. Geheel vrijblijvend, zonder kosten wil ik je helpen om die tweede stap te zetten. Geen gelegenheid om naar mijn praktijk in Lelystad te komen? Geen probleem. De tweede stap kun je ook zeker via Zoom of Skype zetten.

 

Ik hoop je snel te ontmoeten,

Geef een reactie