coach,danielleegstorf,sparringpartner
Daniëlle Egstorf

Wie is Daniëlle Egstorf

Jouw partner in leiderschap en groei

Leiderschap is uitdagend, of je nu al jarenlange ervaring hebt of net aan je reis begint. Ik begrijp de complexiteit en voldoening die leiderschap met zich meebrengt. Je kent vast dat gevoel wanneer je lichaam of geest uit balans raakt en je denkt: “Dit kan toch niet anders? Het werk moet doorgaan, het gezin moet draaiend blijven, de verwachtingen zijn hoog.” Maar ik ben er om je te helpen weer in balans te komen.

Met een solide basis van kennis en een reeks specialisaties, ben ik in staat om complexe vraagstukken op te lossen. Maar wat me echt energie geeft is als ik zie dat mensen, mede door mijn begeleiding,  stappen zetten in hun persoonlijke of professionele groei omdat ze dat graag willen maar nog niet goed weten hoe. Ik ben het meest gepassioneerd als ik zie dat mensen, hoe klein de stap ook lijkt, resultaat boeken en weer in balans komen.

Ik heb het unieke vermogen om snel te doorgronden wat er onder de oppervlakte speelt. Mensen vertellen me vaak dat ik hen kan lezen, en ik ben er trots op dat ik in staat ben om snel de kern van de uitdagingen te identificeren. Mijn doel is om jou te helpen groeien, ongeacht hoe groot of klein de obstakels lijken. En dit alles met een vleugje humor en begrip.

Mijn eigen leiderschapsreis begon op jonge leeftijd, toen ik een restaurant runde. Ik leerde luisteren, een positieve werkomgeving creëren en teams aansturen. Soms was het lastig, vooral als oudere medewerkers mijn capaciteiten in twijfel trokken vanwege mijn leeftijd. Maar ik heb bewezen dat ik het beste uit mijn team kan halen door een open en positieve sfeer te creëren.

Na verloop van tijd besefte ik dat het runnen van een restaurant niet meer bij mijn gezinssituatie paste. Daarom maakte ik de overstap naar het bedrijfsleven, waar ik mijn kennis en ervaring gebruikte om anderen te ondersteunen.

Ik heb een stevige basis van kennis en informeren

Mijn reis bracht me naar het UWV, waar ik werkgevers, leidinggevenden en HR-medewerkers informeerde en adviseerde over de complexe wet- en regelgeving van het UWV. Ik was degene die antwoorden had op vragen en zekerheid kon bieden in een wereld van ingewikkelde regels, zoals de WAZO, WAO/WIA en WW. Maar vanwege een reorganisatie kon het UWV me geen langdurige stabiliteit bieden. Dit bracht me ertoe om mijn horizon te verbreden en een nieuwe uitdaging aan te gaan bij een grote gemeente.

Het belang van trainen en leidinggeven

Bij deze gemeente heb ik vele jaren met plezier gewerkt, waarvan de laatste jaren als leidinggevende bij Sociale Zaken. Samen met een team van 25 toegewijde professionals begeleidden we 3000 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar hun hoogst haalbare potentieel. We boden zorg en ondersteuning waar nodig en hielpen hen stappen te zetten in hun loopbaan. Voordat ik leiding ging geven, verzorgde ik empowermenttrainingen, assertiviteitstrainingen en sollicitatietrainingen op een activeringscentrum. Al deze ervaringen hebben mijn coaching-skills gevormd. Ik begrijp als geen ander dat elke persoon en situatie uniek is.

Voortdurende groei en ontwikkeling

Mijn voortdurende groei en ontwikkeling omvatten specialisaties in NLP (Neurolinguïstisch Programmeren), Timeline therapie, ademcoaching, en meer. Met mijn intuïtie, ervaring en uitgebreide opleidingen heb ik de tools om jou als leidinggevende of medewerker te ondersteunen.

Ik begrijp de uitdagingen van werkgevers en werkzoekenden en bekijk ze met een open blik. Ik help jou om resultaten te boeken, hoe klein de stap ook lijkt. Vaak kan ik zien wat er onder de oppervlakte ligt, zelfs als je het nog niet hebt opgemerkt.

Als je lichaam of geest uit balans raakt en je denkt dat het niet anders kan, ben ik er om je te helpen weer in balans te komen.

Humor is essentieel in mijn coaching. Als jij wilt groeien en een partner zoekt die jou begrijpt, dan ben ik hier voor jou.

Ik heb de tools, durven jullie de eerste stap te zetten?

Met mijn natuurlijke eigenschappen, mijn brede levenservaring, intuïtie en uitgebreide opleidingen, heb ik alle tools in huis om jou als leidinggevende of medewerker te ondersteunen. Ik bied begeleiding bij persoonlijke en loopbaan vraagstukken, het versterken van teams en het vinden van de juiste koers voor jou of jouw organisatie.

Dus, als je een partner zoekt die niet alleen kennis en ervaring heeft, maar ook een ongeëvenaarde drive om jou te helpen je doelen te bereiken, dan ben ik hier voor jou.

Ben je benieuwd naar wat ik voor jou of je medewerker kan betekenen?

Aarzel niet en vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan:  

Laten we samen de eerste stap zetten naar jouw succesverhaal als leidinggevende of medewerker.

Ik kijk ernaar uit om met jou samen te werken en te groeien!