Waar zuurstof komt gaat het leven!

Als ademcoach weet ik hoe belangrijk een goede ademhaling voor je is. Door goed te ademen creëer je niet alleen rust in je lichaam maar ook in je hoofd en hart.

Wil je ook ervaren hoe ademen rust kan brengen?

Er zijn verschillende manieren van ademen. Afhankelijk vanwelke manier van ademen je toepast, kun je niet alleen rust creëren, maar ook je focus vergroten en ongewenste emoties loslaten.

“M’n weekend fantastisch begonnen met een ademworkshop bij Daniëlle. Dankzij de professionele begeleiding van Daniëlle heb ik een enorme bevrijding ervaren. “

Ongewenste emoties of blokkades

De meeste mensen krijgen door hun manier van ademen te weinig zuurstof binnen, wat vermoeidheid, ziektes en stress kan veroorzaken. Als we iets eng vinden, houden we onze adem in, wat veel vitale energie kost. Gevoelens worden stilgelegd en emoties onderdrukt. Onze ademhaling is een goede graadmeter voor waar blokkades zich in je lichaam bevinden.

Loslaten lucht op!

Onze negatieve ervaringen en trauma’s uit het verleden zijn verbonden met onze ademhaling. Door in een ademsessie de ademhaling stap voor stap te verruimen, laten we steeds meer leven toe. Onverwerkte trauma’s en emoties uit ons verleden worden losgelaten en maken plaats voor gezondheid, rust en zelfvertrouwen. In een ademsessie worden de gesloten gebieden geopend en de ademhaling verruimd. Zo krijg je de kans de onverwerkte emoties uit het verleden los te laten en te verwerken.

Wil jij ervaren wat een goede ademhaling voor je kan betekenen?

Dat kan!

Op vrijdag 16-12-2022 geef ik weer een workshop verbonden ademhaling. Dit is een techniek waarmee je op een hele effectieve manier (onbewuste) oude blokkades en emoties kan verwijderen. Zuurstof heeft een hoge trilling en vastzittende blokkades of emoties een lage trilling. Door veel zuurstof naar die blokkades of emoties te brengen zal de hoge trilling hiervan de blokkade of emoties oppakken en bij de uitademing loslaten. Hierdoor ga je vrijer en dieper ademen. 

Op vrijdag 30-12-2022 geeft ik een ademworkshop met koude training. Dit is een meer fysieke methode die het lichaam vitaler maakt en helpt tegen verzuring. Deze methode helpt mij als ik mij ergens op moet focussen, als ik voor een grote uitdaging sta of als ik ergens pijn in mijn lichaam ervaar. Middels deze methode wordt het zuurstof en koolstof gehalte in je lichaam in balans gebracht en ervaar je een soort van superpower. 

Kosten en locatie

Aanvang: Beide workshops zijn van 13.00 tot 15.00 uur

Kosten: € 45,00 per workshop

Locatie: Holistisch centrum Lelystad, Kolkweg 2036 Lelystad

 

Let op! Bij de workshop verbonden ademhaling is slechts beperkt plek!

Ik heb een ademworkshop gevolgd en ik kan iedereen deze ervaring aanraden! Het heeft mij ruimte gegeven zowel menaatl als fysiek.

Meer informatie of inschrijven?